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この本に、インスピレーションを受けた方も少なくないかと思います。 その中島デコさん (マクロビオティック料理研究家) が 豪ツアーの一環として、メルボルンへやって来ます! サウスメルボルン マーケットにある LG Kitchen にて、 3月10日&11日(12時半~3時)の二日間、お料理教室を行います。 マクロビについてのお話、5品のお料理の試食/デモンストレーション、 おむすび、お味噌汁、おつまみ、漬物に加え、マクロビスィ-ツにお茶 を予定しているそうです。 費用は一日 85ドル。 興味がある方は、下記のメールアドレス、 あるいはお電話にて、ご予約下さい。 decotoz@gmail.com/0403 737 713 *~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* Deco's Macrobiotic Cooking Classes Australia Tour Classes in Melbourne 10th sat & 11th sun March, 12.30-3pm LG Kitchen/322-326 Coventry St, South Melbourne $85 including recipe and 5main tasting dishes + rice ball, miso soup and simple pickle + nibbles, sweets and tea. Booking/Enquiries: decotoz@gmail.com/0403 737 713 Brown's Filed→www.brownsfield-jp.com www.facebook.com/DecoNakajima.FanPage *~* Happy and Simple Living *~* Deco Nakajima will be here in March! Charismatic Japanese chef Deco is the author of 7 well selling books and founder of Rice Terrace Café/Brown's Field, a macrobiotic farm out of Tokyo which has become a centre of sustainable living where people can experience a Traditional lifestyle in its origin. Deco conducts and teaches at international workshops and seminars and is the leading teacher at the Kushi Macrobiotic Academy in Tokyo. Her cooking style is based on the Japanese tradition "shindo fuji" - living in touch with the land. Deco brings to her teachings a life time experience of natural farming, being the mother of 5 children and a wealth of knowledge.
by okimaki
| 2012-02-23 22:47
| 食
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